Lanceringsbijeenkomst BIG Challenge 2016


Lanceringsbijeenkomst BIG Challenge 2016

Lanceringsbijeenkomst BIG Challenge 2016. Zaterdag 21 november was het zover.

Meer dan 200 mensen hadden zich aangemeld voor de Lanceringsbijeenkomst BIG Challenge 2016. Een record aantal deelnemers, vrijwilligers en supporters.

Zij werden deze dag bijgepraat over BIG Challenge en Alpe d’HuZes en kregen alvast een idee van wat ze als deelnemers te wachten staat.

Belangrijk onderdeel is de gezamenlijke inspiratiesessie die gastvrouw Betty van de Berg met een lach en een traan leidt. Een van de sprekers is Toine van Toor, voorzitter BIG Challenge. Hij vertelt hoe BIG Challenge is ontstaan en wat de motivatie is om jaarlijks met een team vanuit de land- en tuinbouw de Alpe d’Huez te beklimmen. Brigitte Dubbelaar van KWF Kankerbestrijding laat zien aan welk kankeronderzoek het geld dat we ophalen wordt besteed. Ten slotte interviewt Betty twee oud-deelnemers, Margriet Hoffmans en Erie Vriese over hun belevenissen en ervaringen op de berg.

Voor en na de inspiratiesessie zijn de 22 bochten van de Alpe gevuld met informatiestands. Hier komen alle mogelijke onderwerpen aan de orde: de klim, fietskleding, vrijwilligerswerk, wat is er te doen op de berg, appartementen, trainen, eten, sponsoring, medische sporttest, Alpe d’HuZus, enz.

Waarom fietst, rent en wandelt BIG Challenge? Wel, hier om….

 

 

Impressie van de dag.

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: