Tour BIG Challenge


Tour BIG Challenge

BIG Challenge organiseert in het voorjaar elke maand een gezamenlijke training.

Ons team bestaat dit jaar uit 240 mannen en vrouwen die allen werkzaam zijn in de land- en tuinbouw of een van de aanverwante sectoren. Om al deze deelnemers tot één team te smeden, was het nodig iets te organiseren waarmee we de kennismaking, onderlinge verbinding en samenwerking bevorderen. Tour BIG Challenge was geboren, een toertocht van 129 km..

Zaterdag 9 april voerde deze tourtocht de teamleden langs 7 bedrijven verbonden aan BIG Challenge. Zeven sportieve en maatschappelijk betrokken bedrijven: ForFarmers, Imagro, CRV, Agrifirm, De Heus, Fransen Gerrits en Vitelia. Elk bedrijf ontving de BIG Challenge-vlag van de passerende fietsers en wandelaars. Die vlaggen wapperen nu trots in de vlaggenmasten van deze bedrijven.

Toeval of niet: deze week passeerde ons sponsorbedrag de magische grens van 666.666 euro voor Alpe d’HuZes/KWF Kankerbestrijding. Daar moet je iets mee. Een paar slimme mensen bedachten een manier om het bedrag van 666.666 euro met mensen uit te beelden. Een hoogwerker werd georganiseerd; een weiland bij Vitelia Voeders geregeld en de fotograaf-zonder-hoogtevrees Jannemieke Termeer opgetrommeld..

En zo geschiedde. Fotograaf in een wiebelend bakje op 20 meter hoogte, de deelnemers netjes gepositioneerd op de 6 zessen getekend in het weiland. Van de fietsers met 129 km voor de boeg werd veel geduld gevraagd. Naast Jannemieke wilden meer fotografen en cameramensen van diverse media vanuit de hoogwerker dit magische bedrag vastleggen. Springend, zwaaiend en schouder-aan-schouder kwamen de beelden tot stand. De zon deed de rest. Beoordeel hier zelf het resultaat.

We hebben een paar uurtjes moeten wachten voordat de laatste fietsers finishten. Ze werden met veel enthousiasme om 18.15 uur ingehaald door de andere teamgenoten. Onder het genot van soep en worstenbroodjes kwamen de fietsverhalen los. Het een nog sterker dan het ander.

BIG Challenge is supertrots op de saamhorigheid, samenwerking en de inspiratie die zaterdag 9 april werd gedeeld. Dat leidt weer tot mooie nieuwe relaties, ideeën en motivaties.Tour BIG Challenge is daarom een geweldig geslaagd evenement en voor herhaling vatbaar.

 

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: